Raad & Daad

Goed advies begint met luisteren. Met een scherpe blik en dito vragen. Met oprechte belangstelling voor wat u beweegt.

Advies baseer ik op een grondige analyse van uw organisatie en relevante ontwikkelingen. Daarbij maak ik een helder plan van aanpak, dat ik u graag help implementeren. Ik sta voor snelheid, duidelijkheid, resultaat en werkplezier.

Crisiscommunicatie is een speciale deskundigheid. Of het nu gaat om politiek zwaar weer, een bestuurscrisis of ander slecht nieuws; ik heb met dat bijltje gehakt. Ik weet precies hoe de pers werkt & wie er werken. Daarbij verlies ik de interne communicatie niet uit het oog. U kunt rekenen op een razendsnelle en gedegen aanpak. Waarbij ik u ook kan trainen en coachen.

Verder heb ik ervaring met het leiden en begeleiden van ontwikkel- en (cultuur)verandertrajecten.